Κανονισμοί

Το blog αυτό ανήκει σε όλους αυτούς που βλέπουν τις αξίες της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της ισότητας να εξοστρακίζονται από το ΔΝΤ, την Τρόικα και την ανήμπορη να αντιταχθεί σε όλα αυτά κυβέρνηση και συνειδητοποιούν πως ό,τι είχαν χτίσει με κόπο και ιδρώτα καταπατιέται από τα μεγάλα συμφέροντα.

Το blog αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί χώρο προπαγάνδας ή λαϊκισμού και οποιεσδήποτε απόπειρες πολιτικής χειραγώγησης ή κομματικά κατευθυνόμενες τοποθετήσεις θα απομακρύνονται. Το συγκεκριμένο blog δεν αποτελεί υποκατάστατο του αγώνα που γίνεται στις πλατείες και τους δρόμους της χώρας αλλά λειτουργεί ως μέσο συσπείρωσης και οργάνωσης του κινήματος των Αγανακτισμένων της Πάτρας. Ο αγώνας δε γίνεται από την οθόνη του υπολογιστή μας στην άνεση του σπιτιού μας αλλά ΕΚΕΙ ΕΞΩ.


Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

Θλίψη και Οργή

Με μεγάλη θλίψη και οργή, είδαμε χθες να ψηφίζονται από τους δημοκρατικά (με βάση τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις) εκλεγμένους βουλευτές μας, τα πιο αντιλαϊκά μέτρα στην ιστορία της Μεταπολίτευσης. Είδαμε τους πολιτικούς - μαριονέτες που έχουμε, να ψηφίζουν για δεύτερη(!) φορά (πέρυσι ψηφίσανε το Μνημόνιο1) ένα αδιέξοδο και καταστροφικό πρόγραμμα. Είδαμε πολιτικούς - κότες να αλλάζουν δήθεν άποψη την τελευταία στιγμή, ενώ δεν έλειψαν και οι πολιτικοί - υποκριτές που μίλησαν για εκλογές και για δήθεν επιθυμία του ελληνικού λαού είτε για επαναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου είτε για οικουμενική κυβέρνηση. Την ίδια ώρα βλέπαμε αστυνομικούς - προδότες να φυγαδεύουν αυτούς που προβοκάρανε την διαμαρτυρία του λαού. Βλέπαμε αστυνομικούς – αλήτες να ρίχνουν χημικά και να βαράνε αδιακρίτως, ακόμα και ανθρώπους ήδη τραυματισμένους που εκλιπαρούσαν για έλεος. Το ποτάμι όμως πίσω δεν γυρίζει. Όταν αυτό το σαθρό οικοδόμημα καταρρεύσει, θα πέσουν οι μάσκες και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά οι μαριονέτες, οι κότες, οι υποκριτές, οι προδότες και οι αλήτες. Αυτή τη στιγμή, με τις πράξεις τους μόνοι τους τρώνε τις σάρκες τους και σε λίγο θα τους βάλουμε να φάνε και τα περιττώματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου